A Tesla diktál az autópiacon, jöhetnek a kedvezmények

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

aron_es_berci.jpg

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A globális autópiacon pont olyan gyorsan változnak a trendek mostanában, mint a tőkepiacon. Korábban előfordult, hogy közel másfél évet is várni kellett egy új autóra, mostanra akár készletről azonnal elvihető modellek közül is válogathatunk, esetenként jelentős árengedménnyel. Nagy Bertalannal, a Concorde privátbanki üzletfejlesztési vezetőjével egy rövid visszatekintés után arról beszélgettünk, hogy mi várható az autópiacon 2023-ban és milyen hatása lehet a Tesla legutóbbi bejelentésének.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

A bejegyzés trackback címe:

https://concorde.blog.hu/api/trackback/id/tr6118032472
süti beállítások módosítása