Elon Musk ki nem kényszerített hibája

2023. január 10. Concorde Értékpapír

 aron_ricsi_es_tomi.png

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Elon Musk a világon az első ember, akinek a vagyona néhány hónap alatt több mint 200 milliárd dollárral csökkent. Ez az egyetlen mondat többet mond el jelenlegi világunkról, mint számos mélyreható, hosszú elemzés. Mai adásunkban ezt a mondatot boncolgattuk Jónap Richárddal, a Concorde részvénypiaci stratégájával és Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Elon Musk megvette a Twittert

Elon Musk megvette a Twittert 44 milliárd dollárért. Ez az egyszerű tőmondat annyi kérdést vet fel, annyi elágazása van, hogy különböző szakértők tucatjaival lehetne erről sok-sok órán keresztül vitatkozni mit is jelent ez valójában.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

A bejegyzés trackback címe:

https://concorde.blog.hu/api/trackback/id/tr1918022730
süti beállítások módosítása