Sz. Bíró Zoltán: A vereség Oroszországnak lehetőség is lehetne

2022. december 27. Concorde Értékpapír

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

sz_biro_zoltan.png

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az egy évvel ezelőtti karácsonyi podcast adásunkban a „vásárolj most, fizess később” típusú szolgáltatást kínáló fintech cégeket mutattuk be fiatal kollegákkal, fiatalos lendülettel. Akkor abban reménykedtünk, hogy minden karácsonykor valamilyen klassz pénzügyi innovációról tudunk majd beszámolni hallgatóinknak. Reméljük ez 2023-ban ismét így lesz.

Azonban idén karácsonykor is még arról kell beszélgetnünk szakértő vendégünkkel, Sz. Bíró Zoltánnal és Kovács Krisztiánnal, a Concorde üzletfejlesztési igazgatójával, hogy a pontosan tíz hónapja tartó orosz-ukrán háborúban mi várható jövőre.

A mai adásban így elsősorban azt vesszük számba, hogy a szemben álló felek közül a támadónak, milyen erőforrások állnak rendelkezésére a háború folytatásához, milyen állapotban fut neki Oroszország 2023-nak.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

 AUDIO FORMÁTUM:

Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint Youtube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

Sz. Bíró Zoltán: Súlyosan elhibázott döntés lenne egy orosz-ukrán háború

A józan politikai és stratégiai szempontok alapján nem gondoljuk, hogy háború lesz, de sosem zárható ki teljesen, hogy a racionalitást egy katasztrófa eszkalációjának logikája veszi át. Mai adásunkban Sz. Bíró Zoltán történésszel, Oroszország-kutatóval beszélgettünk.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

A bejegyzés trackback címe:

https://concorde.blog.hu/api/trackback/id/tr4818010982
süti beállítások módosítása